Mirësevini në Shkollën Mileniumi i Tretë! E dedikuar që t'i kontribuojmë zhvillimit maksimal dhe të lirë të secilit nxënës të regjistruar në shkollë në përputhje me aftësitë individuale psikike dhe fizike dhe me kërkesat e shoqërisë së përparuar dhe demokratike.
Lexo më shumë.

 

Galeria

Mësoni më shumë për ne

Shkolla "Mileniumi i Tretë" është shkollë jopublike e nivelit fillor, të mesëm të ulët dhe të mesëm të lartë (klasat 1-12), e themeluar nga Qendra për Arsim e Kosovës (KEC). Shkolla është licensuar nga Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë.Shkolla "Mileniumi i Tretë" nuk u shërben vetëm nxënësve të saj dhe prindërve të tyre, por edhe arsimit publik...

New

Letër Informative

Për informim sa më të mirë të lexuesve shkolla "Mileniumi i Tretë" vazhdimisht merret me punimin e letrave informative...

Në shkollën tonë letrat informative botohen 2 deri 3 herë gjatë vitit shkollor. Letrat informative kanë filluar të botohen gjatë vitit shkollor 2006 ë 2007...

 

Lajmet Kryesore

16

Shtator, 2014
Ftesë për pjesëmarrje në takimet e përbashkëta me prindër
Prindërit/Kujdestarët e nxënësve të shkollës “Mileniumi i Tretë” ...

8

Shtato, 2014
Shënohet Dita Ndërkombëtare e Shkrim-Leximit
8 shtatori, Dita Ndërkombëtare e Shkrim-Leximit ...

01

Shtator, 2014
Nxënësit e klasave të para nisën një rrugë të re – rrugën e dijes
Të lumtur e të gëzuar, festuan vitin e ri shkollor. Të shoqëruar nga prindërit e tyre, ata u njoftuan ...

 

Projektet e fundit

Punëtoritë e shkollës